Beste noensinne

Rektor Erlend Skåltveit (42) ønsket hundrevis av besøkende velkommen til skolen. Han var storfornøyd med Åpen dag på F21.

 

– Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har vært den beste Åpen dag i F21s historie, sier Erlend Skåltveit (42), rektor ved Fyrstikkalleen skole. Fra en stand ved inngangen ønsket han velkommen til alle elevene og foreldrene som besøkte F21 på Åpen dag.

– Hvordan synes du dagen har gått?

Det er vanskelig å telle hvor mange som har vært her, men det har vært flere hundre elever og foreldre på besøk. Og det virker som om stemningen er veldig god.

– Hvorfor er åpen dag viktig?

– Det er den beste muligheten vi har til å vise fram skolen vår til elever fra andre skoler. Vanligvis når andre elever kommer hit, så er det for å snakke med rådgiver, men på Åpen dag har vi muligheten til hjelpe dem med alt de trenger.

Hva gjør dere for at F21 skal være attraktiv for elevene?

– ­Vi prøver å sette i gang elveklubber og aktiviteter som ledes av elevene selv. De vet selv hva andre på deres alder liker. Vi tilrettelegger også for turer og prøver å få tak i de beste lærerne. Det er viktig å ha et høyt faglig nivå, og å ha et godt miljø.

– Hva er best med F21?

– Elevene.