F21 mottok premie i «Death Trip»

F21 mottok 3. premie i den landsomfattende konkurransen DeathTrip, der 27 skoler med over 100 bidrag, har deltatt.

Prisvinnere DeathTripDeath-trip er en konkurranse der elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot ruskjøring. En rekke statlige aktører står bak, og det beste bidraget honoreres med 30 000 kroner. Prisvinnerne blir brukt i kampanjer i ulike kanaler som TV, kino, web/sosiale medier, reklame på bussholdeplasser og lignende, det kommende året.

De fire vinnerne fra F21 var Gaute Heggestad Sæbø, Ellen Andrea Grønneberg, Alexander Olsson og Silje Marie Tyrihjell, fra MK3-trinnet på Fyrstikkalleen skole. Vinnerne kunne ta meg seg en stor pappsjekk på 5000 kroner ned til banken etter å ha møtt både Oslos ordfører Fabian Stang og Espen «Dansken» Selvig, sistnevnte kjent fra Klovner i Kamp og nylig som jurymedlem i seermagneten «Idol».

Første premien «Dødsfull», ble vunnet av Nesbru vgs med en grafisk kampanje. På annen plass kom en animasjonsfilm. Juryen hadde store interne uenigheter, og møtte kraftig forsinket på prissermonien.

F21 og MK3-gruppens bidrag kan sees her:  http://f21.tv/f21-videre-i-death-trip-finalen/

Fabian Stang på DeathTrip 7mbVi oppfordrer alle som ser produksjonen i en eller annen sammenheng det neste året, om å legge inn melding på F21s facebookside, eller på F21.tv, slik at vi kan følge med videre.

Vi gratulerer MK3 med å hevde seg i en så vidt prestisjefull konkurranse.