Fra skolebenken til PR-sjef

På F21 forbereder revyteamet seg til årets revy. Hardtarbeidende elever jobber lenge og effektivt for å få showet til å bli perfekt. Onur Yigitalp (17) er en av flere som ofrer seg for å få til et fantastisk show.

Revysjef Onur Yigitalp. Foto: Ann-Kristin Wiik
Revysjef Onur Yigitalp. Foto: Ann-Kristin Wiik

Årets revy blir en morsom og spennende revy. Dette er fordi vi har mange hardtarbeidende personer i revyen. Det er også et annerledes konsept i forhold til andre revyer, noe som gjør opplevelsen annerledes enn vanlig og publikum vil ha noe å le av hvert minutt svarer Yigitalp når jeg spør om hva han mener om årets revy.

Mange elever på F21 ville mer enn gjerne være med i årets revy. Dermed stilte engasjerte og optimistiske gutter og jenter opp til audition. Ikke alle ble valgt, men Onur sikret seg plass blant revyteamet.

Han sier selv at han hadde lyst til å bidra til å få til en bra revy ved å være PR sjef og reklamere for revyen. Det er også et personlig mål for han å se hvor mange som stiller opp som publikum og om han gjorde jobben sin ved å reklamere godt for revyen.

God kjemi blant gruppa

Det er ikke noe negativt med revyen og det er heller ingen vonde følelser blant deltagerne. Selv sier Onur at det ikke er noe negativt med revyen fordi at alt fungerer bra og alt er godt organisert.

Jeg har venner i revyen noe som er ganske bra ettersom at det er lettere å jobbe og kommunisere med alle. Vi skaper også gode minner sammen ved å ha et godt samarbeid.

– Jeg er en god leder.

Jeg meldte meg inn i PR-gruppen, så trengte de en PR-sjef og revysjefen Tim Karlsen Ilseth synes at jeg kunne vært egnet til den jobben og tok muligheten sier Yigitalp.

Jeg mener at en god leder er flink med å holde oversikt over ting, er flink til å få ting gjort og en er en god veileder. Dette vil jeg prøve å oppfylle ettersom at jeg er PR sjefen her. Det er også viktig å ta ansvar for å få ting gjort. Man deler ut arbeid og oppgaver

Revyen er viktig for F21

Onur har godt kjennskap til revyen på skolen fra før. Han har tidligere gått på skolen og har sett den aller første revyen som ble gjort på skolen. Han ble inspirert fordi han sytes den var så bra og var godt utført.

Onur er fornøyd med jobben han har gjort hittil. Han har jobbet ganske bra og konsentrerer seg nå om å få revyen helt perfekt til forestillingene starter.

– Hvis vi har en bra revy, er det en bra reklame for selve skolen. En bra revy, stiller skolen i et bra lys og tiltrekker flere folk til skolen, sier Yigitalp som mener det er veldig viktig å ha en god revy.