Fullt trøkk på åpen dag

Fullt trøkk. Det var fullt av folk i kantina under åpen dag på F21.
Fullt trøkk. Det var fullt av folk i kantina under åpen dag på F21.

Flere hundre ungdomsskoleelever besøkte F21 under åpen dag. De fikk oppleve alt fra trylleshow til kjemieksperimenter. 

Elevene strømmer inn på F21, og gangene blir raskt fylt med forventningsfulle besøkende.

– Det er en veldig fin skole, det virker som det er veldig koselig her, sier Meimona Arif (16) som er på besøk fra Tokerud skole.

Opplevelser på åpen dag

Mandag 20. januar ble det arrangert åpen dag på F21 hvor ungdomsskoleelever og foresatte kunne komme på besøk for å oppleve hva F21 har å tilby. De fikk muligheten til å dubbe tegnefilm i lydstudio, ta bilder i fotostudioet og i tv-studioet rullet filmkameraene. I naturfagrommet var det elever som viste frem fysikk- og kjemieksperimenter. Et populært innslag var showet som ble holdt i kantina. Der viste revyen frem et sang- og dansenummer, en elev imponerte med trylletriks og to elever sang.

– Det er et strålende show, sier en fornøyd rektor ved F21, Morten Olsen.

Fornøyde 10. klassinger

10. klassingene kom for å undersøke om F21 er rett skole for dem, og mange var fornøyde med det de fikk se under åpen dag. Mohammad Ihtisham (16) går på Groruddalen skole, og han synes F21 virket som en veldig bra og underholdende skole.

Mohammad Ihtisham
Mohammad

– Jeg liker at det er veldig mange forskjellige rom, som blant annet idrettshallen. Jeg er ganske interessert i sport, så det ble jeg glad for.

– Hva var bra med åpen dag på F21?

– Man blir veldig godt tatt imot, og det er veldig hyggelige folk her. Showet i kantina var utrolig bra, og elevene her virker veldig engasjerte.

Positivt overrasket

Meimona (16) har vært på en runde rundt på F21. Hun ble positivt overrasket over fotostudioet.

– Man får virkelig lyst til å søke når man ser hva skolen har å by på.