God stemning på åpen dag

Mange spente ungdomsskoleelever besøkte F21 på åpen dag. De ble servert både informasjon om skolens tilbud og underholdning fra revyen. – Dette er den beste åpen dagen hittil på F21, sier rektor Erlend Skåltveit. 

f21åpendag (4 of 4)

Klokka 15.00 er det klart for årets åpen dag på F21, og elevguidene venter på ungdommer fra hele Oslo som strømmer inn dørene,  spente på å se skolen. I kantina er det bra musikk og god stemning, og åpningsnummeret fra skolerevyen «Med liten skrift» blir spilt hver time fra scenen. Inne på grafisk verksted kan man lage buttons med egne bilder eller animasjonsfilm, og i fysikkrommet er det spennende eksperimenter og man kan ta blodprøver.

Stolt rektor

På stands rundt om på skolen får besøkende informasjon om alle fag og tilbud skolen har. Ved en av disse står også rektor Erlend Skåltveit, som er godt fornøyd med dagen.

IMG_7782

– Hvorfor er åpen dag viktig?

– Fordi vi får vist frem skolen fra den beste siden, og de fremtidige elevene får møte elevene som går her nå. Alle er veldig spente på hvordan det kommer til å bli å begynne på videregående, og åpen dag kan gjøre det mindre skummelt når høsten kommer.

– Hvordan synes du årets åpen dag har gått?

– Dette er den beste åpen dagen hittil på F21. Det har aldri vært så mange besøkende. Standene er bedre, og elevene er utrolig flinke, både guider og crew-et.

– Hva er det beste med F21?

– Det er de fantastiske elevene. Ingen F21 uten alle de fantastiske elevene.

 

f21åpendag (2 of 4) åpen dag 3

image001

åpen dag 2 åpen dag

åpen dag 4