Julelatter med Tusvik og Tønne

Torsdag var det stappfullt og god stemning i kantina under årets juleshow. Komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne besøkte F21 for å servere morsomme vitser.

 

Tekst: Camilla Sommer Hagander

Foto: Madeleine Trolle Stuedal

 

– For det første elsket vi elevene. Energien var så bra. Selv om dere var litt bråkete, funket det fint. Jo frekkere jeg ble, desto stillere ble dere, sa Sigrid Bonde Tusvik etter et vellykket show i lunsjen på F21.

 

Klar for show

Torsdag var det klart for juleshow på F21. Både lærere og elever sto i kantina og oppover i etasjene. Musikken var høy og alle ventet i spenning. Fra scenen fikk vi oppleve både elevsang, premieutdeling og tale fra rektor.

 

Generasjon perfeksjon

– God jul og godt nyttår! lyder det fra rektor rett før han introduserer Tusvik & Tønne. Elevene hyler og stemningen er på topp.

– Dere er generasjon perfeksjon, men man ser tydelig at ikke alle prøver like hardt, sier Tusvik, ironisk. Etterhvert kom også de drøye kommentarene Tusvik og Tønne er kjent for, og komikerduoen høstet mye latter blant elevene. Showet ble avsluttet med internettfenomenet «Mannequin Challenge», hvor både Tusvik, Tønne og alle elevene fryser og står helt stille. Når kameraet stopper å filme, roper Tusvik og Tønne i kor:

 

– F21 vi elsker dere!

 

Fornøyde elever

Elevene strømmer ut av kantina og spiser lunsjen sin. Silje Hjelmeland syntes Tusvik og tønne var veldig morsomme og litt drøye.

 

– De var veldig flinke til å fange oppmerksomheten til publikum, sier Hjelmeland.

 

Trine Vestli Andersen er helt enig. Showet i dag hadde bra kvalitet.

– Arrangementet var veldig bra, sier Vestli Andersen.

– Jeg likte spesielt hun som sang. Og Tusvik og Tønne er veldig morsomme.

img_8792img_8832

img_8868