Klart for innflytningsfest?

Den nye hypermoderne skolen Fyrstsikkalléen 21 også kjent som F21 åpnet i år og skolen er godt i gang med en innflytningsfest. Hele medielinjen på F21 har fått ansvar for å sette opp denne sammenkomsten som er for hele skolen.

Tekst: Sammi. Foto: Aisa Meisler

Dette er en god start på en splitter ny skole. Det skal bli mange morsomme aktiviteter som forskjellige konkurranser, et galleri med flere bilder, kaker til servering, det blir også satt opp et fullspekket show med mye dans, sang og annet moro!

Vi ser frem til denne anledningen som tar sted på F21 den 1. oktober 2010. Det kommer til å bli mye liv og fantastisk stemning.

Det er dagen før eventen og alt skal være pakket og klart til i kveld. Det vil si alt av underholdning, scene, lys og lyd, maten må være under kontroll, dokumentasjon fra forberedelsene og utrolig mye mer. Det er mye press på eleve på F21, men de har det meste under kontroll. Morgen dagen skal nytes og det skal bli fult liv på den nye skolen i Oslo. Dette er uten tvil en åpning som ikke kommer til å bli glemt.

I morgen braker det løs på F21!