Veien mot toppen av musikk Norge

https://www.youtube.com/watch?v=AJpmMouPbvo&feature=youtu.be

Vi befinner oss på Nordstrand for å bli kjent Herman Svendsen, bedre kjent som Hermy. Han er en norsk DJ med et potensiale bare han selv kan sette grenser til.

JESUS HADDE VÆRT MED Å DANSET

Barndomshjemmet til Hermy ligger kun et par steinkast unna ungdomsklubben hvor han fikk interesse for musikk. Han har bodd i samme hus på Nordstrand i hele sitt 22 år gamle liv. Før vi fikk lov til å bli med han hjem for intervju, fikk vi også være med på en mindre opptreden han holdt på Filadelfia kirken i Oslo sentrum. Kristendommen er noe som betyr mye for han. ”Før show, så pleier jeg alltid å be”. Hermy forteller oss videre at han vil ta med Jesus i musikken, og velsigne sine oppdrag.

MUSIKK ER FØLELSE

LidoLido, nå kjent under navnet Lido, var artisten som utløste Hermy`s DJ

Foto: Simon Bonafede

interesse for fullt. Lido har flere ganger blitt nominert til spellemannspriser, og laget flere hits med artister som Timbuktu og Yosef fra Madcon. Det at Lido kun er noen få år eldre, motiverer Hermy. Motivasjon, følelser og pågangsmot. Dette virker som noen sterke nøkkelord for han. ”Musikk er en følelse som kommer ut som jeg ikke får uttrykt på en annen måte i hverdagen”. Det å fortelle noe igjennom musikk, utrykke seg og bruke musikken som et virkemiddel for dette, virker som at det er noe han brenner for.

FILADELFIAKIRKEN

Filadelfiakirken ble grunnlagt i 1916 av Thomas Ball Barratt, som var en norsk pastor og forkynner. Kirken var den første menigheten i Kristiania som hadde tilslutning til pinsebevegelsen. Filadelfiakirken er navnet de forskjellige kristne menighetene rundt om i Norge. Hermy opptrådte på den som ligger i St. Olavs Gate i Oslo. Filadelfiakirken finnes for å lede mennesker som enda ikke tror

Foto: Daniel Johnson

helhjertet etterfølgelse av Jesus, som det står skrevet på deres nettsider. Felleskap står sterkt i denne kirken. De vil også gjøre Oslo litt varmere og hjelpe hverandre med å ta imot og leve ut ifra den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske.

DRØMMEN LEVER VIDERE

Etter å ha vært med Hermy på opptreden og blitt med han hjem på intervju, merker man at troen hans på musikk er like stor som troen hans på Jesus. Hermy har alltid et smil på lur, latteren høres på lang vei og hans generelle syn på livet i framtiden er godt.

 

Foto: Simon Bonafede

 

Vi får si som Hermy sier selv:

«PRAY – RAVE – BLESS»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *