Travelt på åpen dag

Det er en travel ettermiddag på F21, det er klart for åpen dag.

Tekst: Kathrine Vikne Holth og Emily Aida Ceesay
Foto: Tuva Holmes Bergersen

 

Besøkende tas i mot på den røde løper. Foto: Tuva Holmes Bergersen

Den røde løperen er rullet ut, faklene tent og elevguidene deler ut kakao. Spente tiendeendeklassinger med smilende fjes ankommer F21 til åpen dag, og rundt på skolen er det stands hvor de får informasjon om ulike fag og utvalget og tilbudene på skolen. Elevene vrimler rundt i kantina, i lydstudio spilles det selvlagde låter, og en søt duft kommer fra kjøkkenet, det lages franske pannekaker, scones, østeriske pannekaker, og spansk omelett. Engasjert viser elevguider de besøkende rundt på skolen.

 

Energiske og inkluderende

Ny rektor på F21: Marianne Mette Stenberg. Foto: Tuva Holmes Bergersen

Rektor, Marianne Mette Stenberg, som står på en stand ved inngangen, beskriver F21 som en veldig imøtekommende skole.

– Elevene på F21 er smilende, energiske og inkluderende. Det beste med F21 er møtet med elever og lærere.

F21 tilbyr både studiespesialisering og medier og kommunikasjon. Her har vi et bredt utvalg av programfag. Alt fra informasjonsteknologi og psykologi, til tekst og film. I tillegg har vi tilbud som rådgiver, helsesøster og minoritetsrådgiver.

Fornøyd rektor
Når åpen dag nærmet seg slutten, var rektor fornøyd med besøket.

– Alt i alt har dette vært en veldig bra dag. Jeg har møtt mange hyggelige foreldre, elever og lærere. I tillegg fikk jeg også testet blodtypen min av biologielever, forteller rektor Stenberg.

Mange elever og foreldre møtte opp og flere dro hjem med noen svar rikere. Vi håper at så mange som mulig søker, og at vi ser deg til høsten!