Tuttifruttijentene klare for audition

Caroline, Venila, Ida, Marthe, Thao og Lisa fra 1 studiespesialisering sitter utenfor auditoriet på F21. De skal på audition for f21 festen den 1 okt. Jentene er spent og fullt klare til å synge og danse til halleluja.

Sammi Torp
Tuttifruttijentene. Foto: Aisa Meisler

Hva har dere tenkt til å gjøre?

Vi skal synge og danse! Roper jentene med entusiastisk stemme. Vi skal synge halleluja, ja vi skal kore. Vi har også skaffet en gitarist, sier de og peker på en gutt med fargerikt hår. Det var han som inspirerte oss til navnet tuttifrutti, sier de og smiler. De forteller at gutten kalles TK.

Når det kommer til dansen så skal vi danse til halleluja. Jentene begynner å diskutere om hva slags sjanger det er de skal danse. De kommer til slutt frem til at det er moderne de skal danse.

Er dere nervøse?

Nei vi er ikke nervøse i det hele tatt! Roper de mens de nesten hopper i trappen de sitter på. Vi kommer sikkert til å bli litt nervøse når vi har kommet inn og skal til å synge, men vi tar det senere.

Hvorfor meldte dere dere på?

Vi meldte oss på for å slippe norsk. Sier de og ler!

Neida vi bare tuller. Vi har jo lyst til å vise frem talentet vårt. Flere av jentene bryter ut i latter og påstår fortsatt at de kun meldte seg på for å slippe norsk.

Vi meldte oss nettopp på så vi har hatt ca 10 minutter på å øve. Vi bestemte oss helt plutselig ut fra det blå at vi ville gjøre det. Så det var veldig spontant og vi saster på at vi må improvisere mye.

Håper dere på å komme videre?

JA! Vi håper på å komme videre. Vi vil vinne! Vi aner ikke helt hva vi vinner. Er med for å være med. Kan man vinne vil vi vinne.

Har dere noen gang stått på scenen sammen før?

Har aldri stått på scene sammen før, vi ble kjent nå i år her på f21. Sier de og smiler vennlig til hverandre.

Vi kommer nok til å bli nervøse når vi først står der! Kanskje vi kommer til skjelve, men vi håper ikke at det er et x-factor opplegg hvor de plutselig stopper oss og sier at vi suger!

Etter audition deres så sitter vi fortsatt utenfor rommet og når jentene kommer ut så er de utrolig flaue. Flere av dem er rød i kinnene og roper at det var en katastrofe.

NOE SÅ FLAUT!” Roper de og ler.