Vilde på audition

Vilde Avløs fra klasse 10B skal inn på audition for å fremføre på F21 sin innflyttningsfest. Hun smiler og er blid, men forteller at hun har sommerfugler i magen.

Sammi Torp
Foto: Aisa Meisler

– Hva har du tenkt til å gjøre inne på audition?

– Jeg har tenkt til å synge. Jeg skal synge ”let me fall” av Bethany Joy Galeotti. Jeg er både spent og nervøs. Sier Vilde og smiler. Man kan se at hun er klar for snu dommernes verden opp ned.

– Hva slags forventinger har du nå?

– Jeg håper jo at det går bra, har litt sommerfugler i magen. Men det kommer nok til å gå bra. Selvfølgelig håper jeg på å komme med! Det hadde vært kjempe morsomt!

– Du har vel ikke noen form for sceneskrekk?

– Nei egentlig ikke, jeg synes det er bedre å stå på en scene og synge foran mange enn å synge foran få folk, slik som jeg skal nå. Vilde skjærer en liten grimase og hinter til et snev av nervøsitet, men smiler det vekk.

– Har du opptred før?

– Ja jeg har stått på scenen flere ganger før fordi jeg har sunget i kor. Men ikke så mye nå lenger fordi jeg nettopp flyttet tilbake til Oslo. Vilde forteller at hun har bodd 3 år i Trondheim.

– Hva slags kor var det du sang i?

– Jeg sang i et kor på Skedsmo som kalte seg miniklang. Det var kjempe gøy der og jeg stortrives utrolig godt! Så det var trist å slutte.

– Om du kommer videre har du tenkt til å synge samme sang?

– Nei har ikke tenkt til å synge samme sang. Jeg vil synge en selvskreven sang. Sier hun smiler stolt. Jeg vil også spille gitar om det lar seg gjøre. Har ikke spilt gitar så lenge, jeg startet våren 09. Men jeg har ikke tenkt til å spille gitar på audition.

Vilde ser veldig fornøyd ut og jeg sier lykke til til henne.